Revelion 2023
Home / Portfolio / Revelion 2023
314411830_10160014761493444_5850727332212093637_n

PACHET REVELION 2023


Specific oferta:
• 3 nopti cu 4 zile, perioada 30.12.2022-02.01.2023, pensiune completa all inclusive, petrecere, relaxare, CIUBAR incalzit, masa festiva de Revelion
• Vizitarea obiectivelor turistice din zonele apropiate: Transalpina, operele lui Brancusi, Manastirea Polovragi, Pestera Muierii (nu asigurarn transport)
Facilitati:
• Parcare pazita, internet wireless, ciubar, table, sah, remmy, ping-pong, ATV si buggy

Tarife

 2500 lei/pachet/persoana
• Copiii pana la 10 ani nu achita meniu si cazare (se prezinta certificatul de nastere)
• Copiii de la 10 la 14 ani achita 50 % din pachet( se prezinta certificatul de nastere)
• Copiii peste 14 ani achita pachetul integral.
Pentru rezervari se achita 30% din pachet în termen de 5 zile de la data confirmării rezervării solicitate, iar diferenta la chek-in.

Rezervări

30.12.2022
Începand cu orele 13:00- intampinarea si cazarea oaspetilor - La noi la CETINA, oaspetii se primesc cu caldura si ospitalitate: cozonaci calzi, tuica si vin fiert, asa cum se obisnuieste la romani. • Cina (18:00-20:00): preparate si bauturi ALL INCLUSIVE: gustari diversificate, fripturi diversificate, garnituri, salate, desert Bauturi: vin alb/ rosu (la carafa), bere, tuica, afinata, visinata, murata, cornata, sucuri, apa plata/minerala.
31.12.2022
• Mic dejun (08:30-10:30): bufet suedez • Barbeque ALL INCLUSIVE incepand cu orele 10:30 - sacrificarea si prepararea porcului in prezenta oaspetilor, unde vom servi preparate dupa datini si obiceiuri stramosesti: pomana porcului, sorici copt, varza cu carne la ceaun, carne proaspata la gratar, muraturi, cozonaci si prajituri de casa, tuica si vin fiert, ceai, cafea. Incepand cu orele 20:30-MASA FESTIVA DE REVELION- ALL INCLUSIVE Gustare festiva Peste: • Somon cu sos alb de piper Friptura: -Pui Imperial si cartofi parizieni Bufet cu bucate naturale traditionale din gospodaria proprie, preparate in bucataria noastra: • Sarmalute, racituri, turta • Toba, caltabosi, jumari, slaninuta • Carnati afumati, muschi afumat, pastrav afumat in cetina de brad • Selectie branzeturi romanesti • Purcelus de lapte • Rata la cuptor • Sosuri • Salate diversificate:salata de boeuf • Salata de ciuperci • Salata de telina cu piept de pui • Platouri cu branzeturi:selectie romanesti • Rosii • Castraveti Desert: • Tort • Prajituri de casa • Inghetata • Fructe Open bar: • Whisky • Vodka • Coniac • Campari • Gin • Lichior • Tuica • Afinata, murata, capsunata, cornata • Vin rosu/alb (la carafa), sampanie • Sucuri • Apa plata,minerala • Limonada • Suc de mere verzi, suc portocale rosii Program artistic: • Formatie • DJ • Foc de artificii spectaculos
01.01.2023
• Pranz festiv (13:00-15:30) — cu preparate si bauturi ALL INCLUSIVE: ciorbe, gustari diversificate, preparate taranesti diversificate, fripturi diversificate, garnituri, salate, desert. • Bauturi: Whisky, Vodka, Coniac, Campari, Gin, Lichior, afinata, murata cornata, Vin rosu/alb (la carafa), sampanie, sucuri, apa plata/minerala, Limonada. • Cina festiva (20:00-23:00)- dans, karaoke, muzica si voie buna, preparate si bauturi ALL INCLUSIVE. Branzeturi si gustari diversificate Preparate de porc, pasare si peste Gamituri, salate, desert Bauturi: Whisky, Vodka, Coniac, Campari, Gin, Lichior, Tuica, Murata, Capsunata, Cornata, Afinata, Vin rosu/alb (la carafa), sampanie, Sucuri, Apa plata/minerala, Limonada.
02.01.2023
• Mic dejun (08:30-10:30): bufet suedez • Pranz (12:30-14:00): • ciorbe diversificate • tochitura cu mamaliguta • Desert • Bauturi: vin alb/ rosu (la carafa), bere, tuica, afinata, capsunata, murata, cornata, sucuri, apa plata/minerala